Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

22/11/2021 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 




Σήμερα, στη Γλώσσα κάναμε την ενότητα 3 :<<Ένa ζιζάνιο στη ζύμη>>. Συγκεκριμένα, κάναμε στο Β.Μ. τις σελίδες 58-59 (έως την άσκηση 1), στο Τ.Ε. τη σελίδα 50 (μόνο τα Ζζ) ,τη σελίδα 51(άσκηση 2) καθώς και το 47ο Φυλλάδιο Γλώσσας.





Στα Μαθηματικά το κεφάλαιο 20:<<Τα νομίσματα μέχρι το 10>>. Συγκεκριμένα, κάναμε στο Β.Μ. τις σελίδες 54-55 καθώς και το 48ο Φυλλάδιο Μαθηματικών.


ΓΛΩΣΣΑ

  •  Ανάγνωση στο Β.Μ. σελίδα 58 <<Έκανε πολλές ζημιές …στο τραπέζι>>.
  •  Από 5 φορές Αντιγραφή: Ζ ζ ,η ζάχαρη καθώς και από 2 φορές τις λέξεις και, έχει , είναι στο τετράδιο της Αντιγραφής(2)
  •  Ορθογραφία αυτά που έχουμε για Αντιγραφή

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

  •   Ξεκινήσαμε με τα παιδιά να μαθαίνουμε τα νομίσματα και τη χρήση τους. Πρόκειται για ένα μάθημα καθαρά βιωματικό, αφού αποτελεί κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Κάνουμε εξάσκηση και στο σπίτι με κέρματα και χαρτονομίσματα (1λ.,2λ.,5λ.,10λ.,1 ευρώ,2 ευρώ, 5 ευρώ, 10 ευρώ). Πουλήστε τους κανένα πακέτο ζάχαρη, το αγαπημένο τους παραμύθι ή ακόμα και το παιχνίδι που δεν αποχωρίζονται! Θα σας παρακαλούσαμε να στείλετε άδειες συσκευασίες από τρόφιμα για να ξεκινήσουμε τις αγοραπωλησίες μας και στην τάξη!

 

Για το μάθημα της Τρίτης χρειαζόμαστε: Β.Μ. Γλώσσας, Τ.Ε. Γλώσσας,  τετράδιο Αντιγραφής (2) και Ορθογραφίας (κόκκινο), Τ.Ε. Μαθηματικών, πράσινο και κόκκινο φάκελο καθώς και το σχολικό ημερολόγιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου